Speelgoed

Hot hot hot!

De eerste hittegolf deze zomer is een feit!

En wat zien we af in die warmte! Het is dan ook voor onze lieve viervoetertjes lastig weer… Maar hoe kan je ze nu het beste helpen met de afkoeling?

Dat je je hond niet alleen mag achterlaten in de wagen (ook al is het maar eventjes) en dat je best ‘s morgens vroeg of wacht tot het wat afkoelt om te gaan wandelen is vanzelfsprekend.

Onze viervoeters koelen vooral af door te hijgen. Vaak denken mensen dat honden warmer hebben door hun dikke vacht en denken dat ze kunnen helpen door een koude doek op hun rug te leggen. Dit is namelijk enorm dodelijk!! Door dit te doen vernauwen de bloedvaten en wordt het moeilijker om het bloed in het lichaam rond te pompen. Tussen de haartjes van de vacht van je hond zit een isolerende luchtlaag. Een hondenvacht houdt je hond dus koel in de zomer en warm in de winter. Goed hé?

Het belangrijkste is om je hond de hele dag door van voldoende vers drinkwater te voorzien en te zorgen voor een plekje in de schaduw.

Wil je je hond helpen afkoelen? Doe dit dan liefst zo natuurlijk mogelijk. Voorzie een zwembadje in de tuin, maar dwing je hond niet om te zwemmen!

Wij bieden ook tal van afkoelende speelgoedjes aan!

Voor puppy’s of kleine honden is er Coco, wanneer je de sponzen vult met water en je hond erop bijt komt het water vrij!
De Ice Flower Sproeier, Frozen Ball en Frozen Bone zorgen ook voor uuuuuren verkoelend speelplezier!

Geef je pup een speeltje dat de ontwikkeling stimuleert

100% natuurlijke vacht-olie (natuurlijk alternatief voor conventionele vlooienmiddelen)

17,50
100% natuurlijk. Helpt bij het op afstand houden van vlooien, teken, zandvliegen en muggen. Veilig voor puppy's en kinderen. Niet geschikt voor katten. 40 ml fles met applicatie-punt.

Anti – spatwaterbak

35,90
Spat en morst uw huisdier overal water bij het drinken? Het water in de mond houden? Of te snel drinken waardoor braken ontstaat? Om deze situatie te voorkomen, is er de anti - spatbak, die schoon water op een progressieve manier verdeelt, zodat uw huisdier langzamer kan drinken en een doorweekte vloer wordt vermeden

Anti-jeuk (Itchi soothe) spray – WashBar

22,00
Verlicht jeuk. Ontstekingsremmend. Herstellende vitamine C. Alcohol vrij. Inhoud: 125 ml

Fresh spray – WashBar

18,00
Vlooien werend. Lekkere bosgeur. Verfris uw hond tussen het baden. Ook voor mand, beddengoed en auto. Fles 250 ml