Hoe het allemaal begon...

Hoe komen jullie toch bij die naam Dog’ O Wash en dit project,…deze vraag stellen mensen ons vaak. Alles is begonnen toen Otis, onze dobermann, in ons leven kwam. Onze eerste hond, en wat voor eentje, pittig mannetje.

Otis heeft ons leven compleet veranderd, in de positieve zin van het woord. Een andere kijk op het leven, nieuwe vrienden en vooral nieuwe horizonten. Na een wandeling in het bos waagden we ons eens aan de hondenlosloopweide, Otis kon naar hartenlust ravotten met andere vriendjes. Nu, onze Otis was geen fan van modder, water, zand…

Andere honden vonden het daarentegen superleuk om te rollebollen in de modder en zich vooral heel vuil te maken. We hadden het er samen over dat dit wel heel wat voeten in de aarde moest hebben om deze vriendjes terug spic en span te krijgen.

Na wat denk en opzoekwerk kwamen we uit op een selfdogwash, de mogelijkheid was er om dit toestel te installeren dus hebben we dit klusje maar geklaard.
De letter ‘O’ in Dog ‘ O Wash is heel toepasselijk, de 1ste letter van onze dikke vriend Otis, ook de vertaling van water in het frans ‘eau’ klinkt als O, je vindt er ook de ‘go’ in van hond wassen en ‘go’.

Een naam voor ons 2de project moesten we niet ver zoeken, de Wash werd gewoon vervangen naar Design wat meer aansluit naar onze artikelen en ontwerpen.

Spijtig genoeg hebben we onze lieve vriend Otis op 4 januari 2020 moeten afgeven na een hartziekte, hij heeft ons 5 geweldige jaren bezorgd. De ‘O’ blijft dus een mooi aandenken.

Ondertussen heeft dobermann Thor zijn entree gemaakt, ons hart voor dieren is te groot om zonder door het leven te gaan.

Veel plezier met jullie zoektocht op onze website/shop
Marino, Nathalie, Justine, Lukas
Pootje van Otis en Thor