who-washed-the-dog_t20_b82nzE
wash-the-pug_t20_09wm0B-scaled-445x445
Was je hond op een praktische en veilige manier
Dog’O Wash: onze self dogwash
Dog’ O Wash is een self dogwash die gelegen is in het landelijke Wingene. Het is zowat de gemakkelijkste en leukste manier om je hond terug proper te krijgen. Dog’ O Wash ligt dichtbij tal van bossen en een losloopweide in Beernem en Tielt. Ideaal om je hond te laten ravotten en daarna terug proper te wassen, zonder dat je zelf ook mee gewassen wordt. We zijn 7/7 open van 8u tot 22u. Stuur ons gerust een mailtje voor meer info of indien je hulp of advies wenst tijdens het wassen.
Hoe werkt het?

  1. Start door het plaatsen van de hond in het wasgedeelte en lijn hem aan de ketting.
  2. Betaal het starttarief van 8,50€ met munten, biljetten of een jeton. Het toestel geeft GEEN wisselgeld maar zet elke inworp om in wastijd – 8,50 € = 12’50
  3. Neem de sproeiknop en druk op de shampooknop. Wanneer het water handwarm is kunt u starten met inzepen. De shampoo is reeds gemengd met het water waardoor het inzepen vlot gaat en u een hand vrij hebt om de shampoo goed in de vacht te masseren.
  4. Wanneer u het gevoel heeft dat de hond voldoende shampoo heeft gehad kan u indien gewenst conditioner op de vacht aanbrengen door de conditioner knop in te drukken.
  5. Druk hierna op de spoelwaterknop en spoel de hond grondig af.
  6. Indien u een vlooien – en tekenspoeling wil drukt u op deze knop en brengt het product in de vacht waarna u de hond kort spoelt. De antivlooien – en tekenshampoo werkt enkel preventief en max. 1 week. Iclean maakt enkel gebruik van biologische shampoos zonder chemicaliën die speciaal zijn ontwikkeld voor honden.
  7. Nu start u met het droogproces. Neem het droogmondstuk en druk op de knop lage föhn. Als de hond dit verdraagt kunt u verder drogen met de knop hoge föhn. Het droogproces duurt het langst. De laatste 30 sec. knippert de resterende tijd op het scherm. Indien meer tijd nodig is kunt u nu munten bijwerpen. EENS DE TIMER OP 00.00 STAAT DIENT WEER HET STARTTARIEF BETAALD TE WORDEN, WERP DUS TIJDIG MUNTEN BIJ!
  8. Eens uw hond proper en droog is maak je hem los en laat hem uit het bad.
  9. De laatste stap is het ontsmetten van de badkuip. Dat is aangenaam en hygiënisch voor de volgende gebruiker.

BEDANKT voor uw bezoek en tot weerziens
Vergeet zeker niet uw hond te belonen.