Over ons

Welkom op onze webshop!

Waar het allemaal begon...

Onze liefde voor honden begon bij onze eerste hond, Otis. ♥

Otis was een pittig kereltje dat ons vlug liet ontdekken dat een hond in huis halen soms een grote uitdaging is. We leerden veel van elkaar en Otis was meteen een deel van ons gezin.
Een hond geeft je zoveel liefde en genegenheid, is er altijd als je hem nodig hebt, een echte trouwe vriend. Onze tijd met Otis was helaas veel te kort, maar wat hij bij ons teweeg gebracht heeft is een dikke pluim op zijn blinkende vachtje.

De beslissing om Thor in ons gezin op te nemen was snel genomen, opnieuw een fantastisch lieve Dobermann.

We voelen ons helemaal thuis in alles wat met honden te maken heeft. Met deze webshop willen we jullie bijstaan met goede raad en leuke spulletjes aanbieden.

Heb je dus hulp nodig, heb je vragen of wil je een product liever eens in “levende lijve” komen bekijken? Stuur ons gerust een mailtje en we helpen je op weg!

Geef je pup een speeltje dat de ontwikkeling stimuleert

Blauw
Geel
Roze

Balu wiebelspeelgoed

8,99
Puppyspeeltje Balu is een mollige beer die niet omver gestoten kan worden. Het is een wiebelspeelgoedje met een gewichtje en een rammelaar binnenin dat de nieuwsgierigheid van de hond zal opwekken en hem urenlang zoet zal houden. De pastelkleur is een van de weinige kleuren die een hond kan waarnemen.
Blauw
Geel
Roze

Chico snackspeelgoed

8,99
Puppyspeeltje Chico is het perfecte speelgoed om te helpen bij gedragstraining. Het is een uitdagend snackspeelgoedje dat met droge en natte voeding gebruikt kan worden. Dit speelgoedje kan ook heel goed helpen bij de zindelijkheidstraining, om verveling tegen te gaan of het gewicht onder controle te houden. De pastelkleur is een van de weinige kleuren die een hond kan waarnemen. Het Chico- speeltje staat garant voor lang, intensief speelplezier.
Blauw
Roze

Coco puppy dekentje

13,9918,99
Super zacht puppy deken! 50 cm x 35 cm 75 cm x 55 cm Wasbaar op 40°C
Blauw
Geel
Roze

Coco waterspeeltje

8,99
Waterspeeltje om op te kauwen Coco is een waterspeeltje voor buiten voor de jonge hond die bruist van energie. Het zeer elastische rubberen omhulsel stimuleert het kauwen en de zachte spons zorgt voor nog meer pret. Door het Coco-speeltje in water te leggen, vullen de sponzen zich en wanneer de hond op het speeltje kauwt, komt het water vrij! Het gevulde speeltje kan ook in de koelkast worden gelegd om er een ijskoud speelgoedje van te maken voor de warme zomerdagen of om de pijn bij het krijgen van de tanden te verzachten.