Over ons

Ontdek de inzamelbox aan de dogwash!

Doneren aan een goed doel, wie kan daar nu NEE tegen zeggen?

Bij ons kan je volgende materialen kwijt in de inzamelbox:

Voor VZW De Dierenfamilie, dierenvoeding, materialen en/of verzorgingsproducten, graag in goede staat (geen beschimmelde voeding) en proper. Een dierenvoedselbank met liefde voor mens en dier.

Kroonkurkjes voor VZW Zebrapad, een vereniging voor patiënten met EDS & HSD

Ijzertjes, capsules en kurken van cava, wijn – en champagneflessen, metalen draaidoppen van flessen, deksels van glazen bokalen en steentjes van diamond painting. Deze verzamelen we voor VZW Heuvelheem, een zorgaanbieder die actief is in het ondersteunen van een personen met een (vermoeden van) beperking.

Al sinds 2005 verzamelen de vrijwilligers van het Belgisch Centrum voor Geleidehonden, plastic dopjes. Deze ludieke actie, die ooit klein begon, groeide uit tot een voorname bron van inkomsten voor het BCG. De zuivere plastic dopjes en deksels van flessen, bussen en andere verpakkingen worden verzameld, opgehaald, gesorteerd en tenslotte verkocht aan een recyclagebedrijf. Het plastic wordt vermalen, zodat het opnieuw kan verwerkt worden. Zo worden er van de dopjes o.a. duurzame paletten gemaakt. Op deze milieuvriendelijke manier zamelen we geld in om de opleiding van ons geleidehonden te financieren.

Alle bee(s)tjes helpen 😉