Snacks

Helena & Buddy

Wat een verhaal...

Kennen jullie Helena al? Een superwoman met een enorme passie voor bakken en hondjes. Helena werd geboren met een licht verstandelijke beperking en was lang op zoek naar haar droomjob. Deze heeft ze gevonden door haar twee passies te combineren. Na wat brainstormen samen met haar zus Barbara werd het concept ‘Buddy’ geboren, koekjes voor hondjes.

Ondertussen zijn er al drie smaken op de markt, Yam Yams met zoete aardappel en tijm, Holy Nori met zeewier en komkommer en An Apple a Day met appel, wortel en kurkuma. De koekjes zijn volledig plantaardig. Na de zomer komt er een graanvrije variant aan en een nieuw recept voor de kerstperiode staat op de planning.

Het hondje van Helena, Sjarel is een heel gelukkig proefkonijn 🙂

Wat ook zo bijzonder is, Helena doet het allemaal zelf, het deeg kneden, de koekjes op de ovenplaat leggen… Ze won in december de Bizidee Award, een prijs voor het beste ondernemingsplan in Vlaanderen, het gaf haar een extra boost om ervoor te gaan.

Volg zeker onze facebookpagina voor meer nieuws over Helena en haar Buddykoekjes.

De koekjes zijn te koop op onze webshop, door een zakje te kopen help je Buddy met groeien. Zo kunnen op termijn nog meer mensen als Helena een leuke dagbesteding bij Buddy vinden.

Onze Thor is alvast grote fan.

De lekkerste natuurlijke hondenkoekjes!

Buddy – An Apple a Day

5,95
Gezonde hondenkoekjes waarmee je ook de makers met een beperking beloont. 100% vers en plantaardig.
  • Beloon je hondje
    • Buddy biedt baasjes een gezond alternatief voor de commerciële verwensnacks uit de supermarkt. Vers, plantaardig en zonder bewaarmiddelen.
  • Beloon de makers
    • De koekjes worden bereid door mensen met een verstandelijke beperking. Door je hond te belonen met Buddy, help je hen aan een zinvolle dagbesteding en een eerlijk loon.
  • Beloon de natuur
    • We produceren lokaal en werken met milieuvriendelijke verpakkingen. Doordat de koekjes plantaardig zijn, sparen we de planeet.